Parizer Pule

100% mish pule i freskët dhe një formulë e pasur me erëza. Parizeri i Pulës nga Sofra, një mrekulli e vogël e cila serviret menjëherë ose skuqet pak për më shumë lezet.

Kategori:
Përshkrim

Mish pule 100g, kripë, ujë, erëza. Stabilizues: E450, polifosfat, antioksidant: E301, ertitrobat natriumi, konservues: E250. Ruhet në temperature 1-4 gradë C.

  • 100% MISH I FRESKET
  • Pesha neto: 310g.