Parizer Extra

Ideal për tostet e shpejta apo për t’u shoqëruar me një gotë verë, Parizeri nga Sofra është i parezistueshëm. Pjesë e traditës sonë më të vyer, çdo fetë Parizeri ofron freski dhe shije entuziasmuese.

Kategori:
Përshkrim

Mish derri 62g, mish pule 16g, kripë, ujë, erëza. Stabilizues: E450, Polifosfat, Antioksidant: E301, Ertitrobat Natriumi, Konservues: E250. Ruhet në temperature 1-4 gradë C.

  • 100% MISH I FRESKET
  • Pesha neto: 310g.