Parizer me Hudhër

Një nga parizerët më të veçantë në tregun shqiptar. Parizeri me hudhër nga Sofra i shton gatimeve tuaja emocionet e sallamit superior të shoqëruar me shijen dhe benefitet e hudhrës. Një kombinim i shijshëm që nuk bën kompromise me shëndetin.

Kategori:
Përshkrim

Mish derri 62g, mish pule 16g, hudhër 0.001%, kripë, ujë, erëza, Stabilizues: E450, Polifosfat, Antioksidant: E301, Ertitrobat Natriumi, Konservues: E250. Ruhet në temperature 1 – 4 gradë C.

  • 100% MISH I FRESKET
  • Pesha neto: 310g.