sofra-provo-shijo-03

Mjeshtëria Jonë

Arti i kulinarisë na frymëzon çdo ditë për të dhënë më të mirën tonë. Ne rrënjët i kemi tek tradita e patjetërsueshme mesdhetare. Recetat tona janë gatuar me shumë përkushtim nga mjeshtrat e prodhimit të produkteve të mishit. Kemi përbashkuar sofrën e prodhimeve lokale shqiptare me më të mirat e sofrës së Janinës. Nga ana tjetër, e duam edhe novacionin, të renë dhe sigurinë. Prandaj me vitet kemi ndërtuar një linjë prodhimi moderne në fabrikën tonë më të re në Gjirokastër.

 

Çdo ditë e më shumë gjendemi pranë konsumatorëve me produkte e receta të veçanta, të cilat zor se i gjen diku tjetër.

Ne përdorim 100% mish të freskët dhe përbërësit më cilesorë, për të sjellë në tavolinat tuaja një produkt të standardit të lartë.

 

Jemi të përkushtuar ndaj nevojave të klientëve dhe mbetemi të gatshëm ndaj kerkesave të tyre. Performancën tonë e masim me aftësinë për të kënaqur amvisat, të vegjëlit apo të apasionuarit pas skarës.

INTEGRITETI

Ne i ofrojmë produktet tona sipas disa recetave origjinale. Teknologjia dhe metodat e prodhimit janë garanci për shëndet të mirë.

BESNIKËRIA

Gjithmonë e shprehim kudo detyrimin që kemi ndaj klienteve tanë. Sepse kjo marrëdhënie besnike është themeli i suksesit tonë.

Je alergjik ndaj glutenit? Mos hiq dorë në asnjë moment nga shija e Sofra për shkak të intolerancës nga gluteni. Për të ruajtur shëndetitn tuaj, produktet tona nuk përmbajnë gluten.

Kur konsumon Sofra ulesh në tavolinë me cilësinë. Nuk bëjmë kompromis me mishin që përdorim për produktet tona. Ne përdorim 100% mish të freskët dhe me origjinë të kontrolluar.