Llukanik Fshati Pikant

Tradita e rritjes dhe e kurimit të mishit të derrit, njëlloj si në fshat, tani vjen me një prekje pikante. Llukaniku i Fshatit Pikant është produkti Sofra që i bën akoma më unike momentet kur uleni bashkë rreth tavolinës.

Kategori:
Përshkrim

Mish derri 60%, dhjam derri 20%, spec djegës 0.001%, Erëza, kripë, sheqer, Stabilizues E450, E451, Antioksidant E316, Konservues E250. Prodhim i paketuar në ajër të mbrojtur. Ruhet në temperature 2-4 gradë C.

  • 100% MISH I FRESKET
  • Pesha neto: 400g