Kremviçe Pule

Fëmijët nuk u rezistojnë dot, e jo më pak i preferojnë edhe të rriturit. Kremvçet e pulës nga Sofra përbëhen nga mishi cilësor i pulës, 100% i freskët, e janë ideale për t’u shoqëruar me ketchup apo mustard.

Kategori:
Përshkrim

Mish pule 70%, mish pule i ndarë mekanikisht 10%, dhjam pule 10%, proteina shtazore 5%, niseshte patate 5%, kripë, ujë, erëza. Stabilizues E450, Polifosfat, Antioksidant: E301, Eritrobat natriumi, Konservues E250. Produkt i paketuar në ajër të mbrojtur. Ruhet në temperature 1-4 gradë C.

  • NUK PERMBAN GLUTEN
  • Pesha neto: 400g.
  • Pas hapjes të ruhet në frigorifer dhe të konsumohet brenda 6 ditëve.