Kremviçe e tymosur

Sapo të hapësh paketimin do të ndjesh aromën e erëzave mesdhetare dhe nuancat e tymit të ahut. Një mrekulli që t’i përkëdhel të gjitha shqisat.

 

Kremviçet e tymosura Sofra janë produkt i dedikimit të mjeshtrave tanë, të cilët përzgjedhin mishin me kujdes dhe kurojnë çdo proces me fanatizëm.

Kategori:
Përshkrim

PËRBËRËSIT:
Mish derri 85%, mish pule 5%, kripë, ujë, proteinë qumështi, erëza dhe aromatizues tymi.

Produkt i paketuar në ajër të mbrojtur.
Ruhet në temp. 1 – 4°C.
Pas hapjes të ruhet në frigorifer dhe të konsumohet brenda 6 ditëve.
Të përdoret deri në datën e përcaktuar në ambalazh.