Kremviçe e tymosur me kaçkavall

Gërshetim i dy traditave dhe i dy shijeve delikate. Kremviçet e tymosura me kaçkavall janë produkt i mishit cilësor Sofra dhe i djathit të freskët nga Gjirofarm.

 

Kaçkavalli 100% me qumësht lope shkrihet me 100% mish të freskët. Rezultati është një produkt oreks ndjellës me aromë dhe shije të parezistueshme.

Kategori:
Përshkrim

PËRBËRËSIT:
Mish derri 70%, mish pule 5%, djath kaçkavall 15%, kripë, ujë, protein qumështi, erëza dhe aromatizues tymi.

Produkt i paketuar në ajër të mbrojtur.
Ruhet në temp. 1 – 4°C.
Pas hapjes të ruhet në frigorifer dhe të konsumohet brenda 6 ditëve.
Të përdoret deri në datën e përcaktuar në ambalazh.