Sallam Virshle

Kemi sjellë në tavolinën tënde një sallam që di të bëjë diferencën. I thjeshtë për t’u gatuar dhe për t’u përfshirë në receta të shumëllojshme, Virshle e ka treguar se është produkt për të gjithë familjen.

 

Specialitet i Sofra, sallami Virshle gatuhet me mish të freskët dhe pasurohet me erëza mesdhetare.

Kategori:
Përshkrim

PËRBËRËSIT:
Mish pule 65%, mish pule i ndarë mekanikisht 10%, dhjam pule 10%, proteina zhtazore 5%, niseshte patate 5%, kripë, ujë dhe erëza.

Produkt i paketuar në ajër të mbrojtur.
Ruhet në temp. 1 – 4°C.
Pas hapjes të ruhet në frigorifer dhe të konsumohet brenda 6 ditëve.
Të përdoret deri në datën e përcaktuar në ambalazh.