Sallam Pik Nik

Tërësisht i përgatitur me mish pule dhe me erëza të shumëllojshme, sallami Pik Nik është mbreti i kuzhinës së shpejtë. Merre me vete në aktivitetet e tua në natyrë dhe shtoji shijen vakteve të shpejta.

 

Ky sallam nuk përmban gluten dhe është tejet i pasur me erëza, për një eksperiencë aromatike.

Kategori: