Kërnacka

Të përgatitura me kujdes dhe sipas recetës origjinale, kërnackat Sofra janë vazhdim i një tradite të gjatë e cila sjell hare në tavolinë. Pa konservantë dhe me 100% mish të freskët, gatuaji sa herë ta ka ënda për kërnackat “si një herë e një kohë”

Kategori:
Përshkrim

Mish derri, Tremix Pule, MDM pule, dhjamë pule, Galet, erëza, piper i kuq, piper i zi, qepë, rigon, uthull, kripë NaNo3, antioxidantë, acid askorbik.

  • Të ruhet në temperaturë -18°C.
  • Pas shkrirjes të mos futet më në ngrirje.