Kërnacka Speciale

Çfarë i bën këto kërnacka kaq speciale? Mbi të gjitha kujdesi i duhur në zgjedhjen dhe në përgatitjen e mishit. Ne nuk i përdorim konservantët, ndërsa erëzat luajnë një rol kyç për ta bërë recetën të parezistueshme. Të shëndetshme, me 100% mish të freskët dhe me aromë oreks-ndjellëse, shijoni diçka vërtet speciale nga Sofra.

Kategori:
Përshkrim

Mish derri, Tremix Pule, MDM pule, dhjamë derri, Galet, erëza, piper i kuq, piper i zi, qepë, rigon, uthull, kripë NaNo3, antioxidantë, acid askorbik.

  • Të ruhet në temperaturë -18°C.
  • Pas shkrirjes të mos futet më në ngrirje