Salçiçe Pule

Me mish pule të përzgjedhur, salçiçet Sofra janë të parezistueshme për më të vegjëlit dhe zgjedhje e shëndetshme për të gjithë familjen.

 

Kategori:
Përshkrim

Mish pule 70%, mish pule i ndarë mekanikisht 10%, dhjam pule 10%, proteina shtazore 5%, niseshte patate 5%, kripë, ujë, erëza. Stabilizues E450, Polifosfat, Antioksidant: E301, Eritrobat natriumi,, Konservues E250. Produkt i paketuar në ajër të mbrojtur. Ruhet në temperature 1-4 gradë C. Pas hapjes të ruhet në frigorifer dhe të konsumohet brenda 6 ditëve.

  • NUK PERMBAN GLUTEN
  • Pesha neto: 400g.